Transport aerian de marfa

La fel ca şi în transportul maritim de marfă, prin utilizarea doar a catorva metode pentru consolidarea transportului de marfă în multe oraşe mari, Romanian American Import Export este în măsură să ofere rate bune şi mici de la un aeroport la altul. Romanian American Import Export ofera servicii de transport aerian de marfă, avand la dispozitie o retea cu acoperire internationala.

Pachetul trebuie să fie mai intai impachetat in ladă, cu marca, şi eticheta, si apoi il vom trimite printr-transport aerian de mărfuri până la destinaţia finală. Pregătirea declaraţiei de export, casa de transport aerian, şi certificatul de origine este munca firmei Romanian American Import Export la fel ca si toate informatiile si formalitaiile vamale necesare, care va vor fi furnizat ca parte a expedierii dumneavoastră transportului aerian de mărfuri.

Romanian American Import Export oferă, de asemenea, planuri de acoperire completă de asigurare de la companii de asigurări bine cotate pe piata, cum ar fi pentru asigurarea şi siguranţa încărcăturii dumneavoastră.

Oferim informatii si solutii vamale si postale pentru repatrieri si mutari din America in Romania sau Europa tuturor persoanelor care apeleaza la serviciile noastre de transport.

Romanian American Import Export furnizeaza servicii de transport aerian de marfa, avand la dispozitie o retea cu acoperire internationala.