Trimitere pachete din SUA

Trimite pachete sigur oriunde din America in orice judet din Romania sau in Europa !

Pachete mici

Lucrurile bune vin în pachete mici, precum şi Romanian American Import Export are cel mai bun mod de a le trimite. Serviciile de pachete mici este cea mai economica soluţie pentru transportul de marfă peste ocean sau pentru transporturile din usa la usa in Europa, inclusiv Romania.

Descrierea serviciului pachete mici:

  • Transport din usa in usa(în cadrul oraselor din Romania)
  • Transporturile nu mai puţin de 20 lbs.

Pachete mari

Când trimiteţi un pachet  intr-un container dincolo de ocean preţul depinde de volumul şi greutatea pachetului, pentru că veti cumpara o anumită cantitate de spaţiu în container. Structura de stabilire a preţurilor va fi un subiect de schimbare de preţ.

În prezent, veţi obţine o sumă fixă de greutate min pentru pachetul dvs., care este de 20 lbs / adresa, precum şi un număr nelimitat de greutate.

Daca dvs doriti sa impachetati pachetul atunci va rugam sa folositi ambalaj de carton cu interior din polistiren sau alt material protector.

Indiferent de marimea pachetului ne puteti suna pentru orice informatie legata de pret si ambalaj si va vom da detalii si instructiuni pentru cum puteti beneficia de un transport international America- Europa sigur si rapid.