Transport Masini din America

Romanian  American Import Export înţelege că masina ta nu este doar un bun scump, de aceea echipa noastră de profesionişti şi operatorii de transport au mare grijă pentru a se asigura că de transportul auto este in maxima siguranta incepand chiar de la biroul nostru, care este, de asemenea, locul de încărcare va fi stabilit depinzand de locatie.

Odată ce masina ta este pe vehicul nostru de transport, ea nu va fi data jos până când acestea nu va ajunge la destinaţie – nu exista nici o încărcare şi reîncărcare precum in centrele de consolidare din New York. Manipulare minimizata înseamnă un risc minim de probleme atunci când transportăm masina ta.

Romanian  American Import Export vă poate ajuta să transportati international nu doar maşina dumneavoastră, ci si barca, motocicleta, ATV-uri, RV, economisind timp şi bani.

Fiecare vehicul este bine blocat, fixat cu legături şi în mod corect legat jos, astfel incat acesta va ajunge la destinaţie, în aceleaşi condiţii precum a fost primit. De asemenea va punem la dispozitie documentaţia care vă permite să solicitati vehiculul dumneavoastră de la agentul nostru din orasul de destinaţie. Va vom comunica informatii precum: numele navei, data de plecare, de data sosirii, precum şi numele, adresa şi numărul de telefon al agentului nostru intr-o scrisoare de intentie pentru a vă permite să luaţi masina ta (sau alt vehicul) la destinaţia finală.

Aveti nevoie de vreun pret pentru Germania, Olanda, şi Romania atunci sunati-ne la 773-465-8695 şi vă vom contacta cu cotaţii de preţ competitiv detaliate. Garantam transport sigur si eficient din America in toata Europa.

Auto export
Loading Facilities:
Pls Call 1(847)-275-2547  Ioan Salman
Chicago IL Main Office
Norfolk
Chesapeake, VA 23324
Miami
Miami, FL 33142
Houston
Pasadena, TX 77504
Los Angeles
Wilmington, CA 90744
Savannah
Savannah, GA 31405
Seattle
Tacoma, WA 98421
Auto export
Loading Facilities:
Oficce 773 465-8695
Chicago IL Main Office