Relocare in Romania

Top sfaturi pentru o relocare ieftină din S.U.A. în România

Oamenii care nu s-au mutat niciodată din țara natală în altă țară, nu au de unde să știe ce implică aceasta. De aceea, câteva sfaturi utile pentru o mutare fără surprize neplăcute, sunt mereu de ajutor. Relocarea într-o țară complet nouă este un moment emoționant și palpitant, însă poate devi ușor extrem de costisitoare.

Tocmai când credeați că v-ați ocupat de un lucru, altceva poate să apară și să vă dea planurile peste cap. Dacă nu sunteți atenți, lucruri precum transportul, vizele și zborurile vă pot crea ceva probleme, chiar înainte de a ajunge la destinație.

Din fericire, compania Romanian American Import Export este cea mai potrivită alegere, deoarece știe să reducă costurile de mutare și sunt încântați să vă împărtășească următoarele sfaturi:

1. Alegeți să trasportanți marfa pe cale maritimă, nu pe cale aeriană

Când sunteți în căutarea celui mai ieftin mod de a vă muta obiectele peste ocean, navele de containere ar trebui să fie pe primul loc în topul alegerilor. Potrivit Băncii Mondiale, transportul maritim este între 12 și 16 ori mai ieftin decât transportul aerian.

2. Acordați timp înainte de a lua decizii

Timpul este cea mai importantă marfă a umanității, așa că nu-l pierdeți poticnându-vă într-o panică de ultim moment.

Informați-vă de tot ceea ce are legătură cu mutarea dumneavoastră. După ce știți unde și când vă duceți, nimic nu vă împiedică să stabiliți o dată pentru expedierea bunurilor dumneavoastră.

Începeți să contactați companiile de transport maritim cu cel puțin trei sau patru luni înainte de data planificată pentru mutare.

3. Comparați ofertele de transport

Există multe companii de transport maritim care operează pe aproape fiecare rută din lume, ceea ce înseamnă că aveți de unde alege. Este important să luați în considerare opțiunile dumneavoastră, înainte de a merge cu primul expeditor de marfă pe care îl găsiți.

Asigurați-vă că cereți o ofertă completă, deoarece companiile de transport maritim pot oferi o gamă largă de servicii, inclusiv ambalarea sau despachetarea profesională, acoperirea asigurării și livrarea completă din ușă în ușă. De exemplu, Romanian Import Export oferă discount la cantități mari (în intervalul 20-66lbs) și oferă și container pentru transport.

4. Cumpărați bilete de avion exact în momentul potrivit

În timp ce marfa dumneavoastră este transportată pe apă către noua casă, presupun că dumneavoastră veți zbura acolo.

– Cumpărați bilete în avans cu șapte săptămâni pentru zboruri de scurtă durată

– Cumpărați bilete în avans cu optsprezece săptămâni pentru zboruri cu cursă lungă

– Majoritatea companiilor aeriene recomandă duminica ca cea mai bună zi a săptămânii pentru a vă rezerva biletele de avion.

5. Vindeți lucrurile de care nu aveți nevoie

Când vă mutați într-o țară nouă, ar trebui să luați jumătate din lucrurile de care credeți că veți avea nevoie. Selecția este simplă: alegeți ceva ce dețineți în prezent și încearcați să vă imaginați viața fără acel obiect. Dacă vi se pare ok, nu aveți nevoie, deci puteți să îl vindeți. Astfel veți micșora costurile în ceea ce privește transportul și veți face și ceva bani în plus.

Sperăm că aceste sfaturi v-au fost de folos, iar în cazul în care doriți mai multe detalii, ne puteți contacta și vă vom ajuta cu drag.