Transport maritim international

Solutiile noastre de transport maritim internaţional de marfa fac transportul containerului sau coletului tau sa fie uşor şi eficient de transportat! Reţeaua noastră de companii internaţionale de transport maritim sunt în competiţie pentru afacerea dumneavoastra.

Cere o estimare de pret orientativ pentru transportul tau!  Alegeţi una şi salveaza! Fără obligaţii, prin intermediul Romanian American Import Export !

Aveţi posibilitatea să transportati cu uşurinţă: marfuri de uz casnic, containere si cargo mobilier, marfa comerciala, marfă grea, motociclete, automobile, camioane, autobuze, barci şi mult mai mult!

40ft L 8ft x W x H 8ft

Capacitate: 67 de metri cubi

2377 Cubic Foot

Greutatea maxima 40,00 lbs

Noi primim marfa dvs. la depozitul nostru (fie livrata de către dumneavoastră fie de catre firma noastra Romanian American Import Export) si incărcam containerul de la centrul nostru din 7421 N Western Avenue Chicago, IL 60645. Putem face încărcarea din fata usii dumneavoastră, de la dumneavoastră de acasa, folosind camioanele noastre, şi, de asemenea daca doriti, putem încarca noi containerul. (Atentie: ambalarea şi împachetarea mărfurilor trebuie facuta înainte de transferul de bunuri în container si este o taxă separată şi nu sunt incluse în pretul containerului de transport sau de ambalare). De asemenea, inainte de incarcare verificati accesibilitate camioanelor noastre, care sunt 26ft lungi şi 14 Ft inalti, nr drumurile înguste, copaci josi şi spaţiu adecvat de cotitură.