Metode de trimitere colete SUA – Europa

Cele mai ieftine și eficente metode de a livra un colet din S.U.A. către Europa

În zilele noastre, prin intermediul internetului, se pot face orice fel de cumpărături din orice loc de pe glob. Astfel, orice articole dorite sunt mai ușor de achiziționat și mai accesibile ca niciodată. Din ce în ce mai mulți oameni preferă să facă cumpărături online, decât să cutreiere prin magazine sau supermarketuri. Tehnologia avansează tot mai mult și viața oamenilor devine din ce în ce mai ușoară, deoarece mereu se găsesc soluții pentru orice problemă.

Dacă achiziționarea oricărui obiect, indiferent de dimensiune, poate fi realizată de oriunde de pe glob și de către oricine, singurul inconvenient ar fi transportul către locația dumneavoastră. Până acum câțiva ani, existau foarte puține metode de transport internațional rentabile pentru consumatori, dar datorită cererilor masive de articole ale clienților din Europa, au început să apară astfel de prestatori de servicii de curierat, care oferă metode alternative de livrare colete, mai ieftine și mai eficiente.

Care sunt cele mai scumpe și ineficiente metode de expediere a coletelor din S.U.A. către Europa

Dacă vă gândiți că cel mai rentabil serviciu de expediere a coletelor către o țară din Europa este Servicul Poștal al S.U.A., trebuie să aflați că nu este așa. Deși în urma unei căutări pe Google veți găsi imediat rezultate care vă pot face să credeți că Serviciul Poștal al Statelor Unite (USPS) are cele mai mici prețuri pentru a vă livra articolele grele, nu este adevărat. USPS este într-adevăr cel mai ieftin mod de expediere a coletelor, dar doar pe teritoriul Americii. Pentru un transport relativ ieftin al obiectelor de mari dimensiuni numai pe continentul Americii există de asemenea FedEX sau UPS.

Ceea ce trebuie să știți despre USPS în cazul în care doriți să expediați colete mici sau de mari dimensiuni din S.U.A. către Europa:

– Prețurile pentru transport sunt diferite de la țară la țară

– Prețurile pot fluctua în funcție de greutatea, lungimea articolului și de perioada dorită de expediere

– Prețurile vor suferi schimbări în cazul în care articolul este expediat direct în țara destinată sau dacă acesta este expediat și cu alte articole care fac escale în timpul transportului

– Programul Media Mail livrează materiale educaționale, dar are restricții în ceea ce privește anumite tipuri de cărți și articole care pot fi expediate

În concluzie, alegeți întotdeauna cu înțelepciune firma de transport, în momentul în care achiziționați în mediul virtual un articol mic, mare sau greu, pe care doriți să-l primiți din S.U.A. în Europa.

Care sunt cele mai ieftine și eficiente metode de expediere a coletelor din S.U.A. către Europa

Cele mai ieftine și eficiente modalități de a expedia colete de orice dimensiune sau greutate din S.U.A. către o țară europeană sau invers le găsiți aici:

I SHIP TO EUROPE

Romanian American Import Export

Pe cele două site-uri, mai sus menționate, toate barierele legate de transportul internațional al coletelor dumneavoastră sunt eliminate. Au cele mai ieftine, eficiente și de calitate metode de expediere între S.U.A. și Europa și invers.

Avantajele pe care le oferă I SHIP TO EUROPE și Romanian American Import Export

 Au vaste cunoştinţe locale și europene, ceea ce constituie un real avantaj competitiv, esențial în a combina transportul terestru, feroviar și rutier cu cel naval, pentru performanţe optime de livrare

 Expediază colete în peste 30 de țări europene, precum: Austria, Belgia, Bulgaria, Belarus, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Russia , Slovcia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, United Kindom, Ucraina, Uzbekistan

 Oferă consultață și estimare gratuită și prezentarea celor mai bune și posibile tarife de transport internațional

 Primesc colete comandate de tine de pe orice site din America și le trimit mai departe via: UPS,USPS, FedEx, US Mail la adresa dorită din România sau la orice altă adresă din Europa

 Prețuri avantajoase pentru cumpărători, vânzători și expeditori

 Toate costurile expedierilor sunt prezentate în avans, inclusiv includerea tuturor taxelor. Nu există nici un fel de taxe surpriză în plus

 Transport rapid și în siguranță de 100% al oricărui obiect sau articol de uz casnic, mobilier, containere de marfă, mărfuri comerciale, produse alimentare, marfă grea, motociclete, mașini, camioane, autobuze, bărci și multe altele, dar și sume considerabile de bani

 Oferă livrare săptămânală și livrare din ușă în ușă

 Oferă asigurare pentru orice transport și număr de urmărire al tuturor coletelor

 Oferă o gamă completă de soluții personalizate de la cutii sau containere de transport expres dedicate exclusiv mașinilor de transport până la repatrieri

 Descărcarea și încărcarea coletelor și containerelor este efectuată numai de personal calificat

 Containerele de transport pot fi verificate zilnic cu o eroare minimă de locație

8 pași simpli pentru a trimite pachete în Europa

1. Verificați ce fel de cutii aveți nevoie pentru articole pe care doriți să le expediați. Este recomandat pentru articolele fragile să fie împachetate într-o cutie de plastic.

2. Împachetarea articolelor să se facă cât mai bine și pe cât posibil să încercați să evitați lăsarea de spații goale în interiorul cutiei. Pentru spațiile libere puteți utiliza material de amortizare corespunzător, cum ar fi hârtie, înveliș din plastic cu bule sau polistiren, pentru a împiedica mișcarea conținutului și pentru a asigura o protecție suficientă.

3. Izolați cât mai bine pachetul cu scotch sau cu plastic de ambalare în partea de sus și de jos a acestuia.

4. Greutatea pachetului este bine să nu depășească 30 kg, deoarece orice kilogram în plus va fi taxat suplimentar.

5. Aduceți pachetul la noi, asigurați-vă că ne comunicați cât mai exact ce conține acesta. Pentru fiecare colet va fi inclusă o asigurare gratuită de 100 USD , iar la cerere pentru articolele valoroase se va percepe 5% din valoarea articolului.

6. Oferiți datele necesare de identificare ale expeditorului și destinatarului: nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail.

7. Semnați chitanța și primiți o copie a acesteia împreună cu numărul de urmărire al coletelor dumneavoastră.

8. Așteptați livrarea cutiei în fața casei, la destinație, în timpul scontat.

Pentru mai multe informații necesare despre cum să expediați un colet, indiferent de dimensiunea sau valoarea acestuia, la nivel internațional, contactați cu încredere firmele mai sus menționate.

Acum puteți să vă surprindeți în mod plăcut persoanele dragi cu pachete trimise rapid și sigur de peste ocean!