Trimite Pachete din SUA in Europa

ROMANIAN AMERICAN IMPORT EXPORT oferă o gamă largă de transporturi comerciale și personale din SUA către ROMÂNIA și alte țări europene, prin maritim sau aerian, folosind colete sau containere de transport maritim. Noi oferim o livrare direct la casele destinatarilor

Expediem colete în majoritatea țărilor europene, precum Austria, Belgia, Bulgaria, Belarus, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie, Ucraina,

Puteți trimite un colet standard (în greutate) sau o parcelă metric (de dimensiuni) de la una dintre locatiile noastre din SUA.

Doar aduce coletul pregătit la cea mai apropiată locație.

Pentru clientii care nu pot accesa locatiile noastre ușor, oferim o soluție alternativă.

Pentru clientii care nu pot accesa locațiile noastre din SUA ușor, oferim o soluție alternativă. Puteți expedia întotdeauna parcelă la locația noastră principală situat în Chicago prin USPS (Statele Unite Postal Service), UPS (United Parcel Service) sau FedEx (Federal Express) si va transmite la destinație dorită.

Pentru a expedia la sediul nostru direct de pe site-ul nostru, vă rugăm să urmați pașii:

Utilizați o cutie de preferință nou rigid, hârtie. Alege o putere cutie care este potrivit pentru conținutul pe care de transport maritim. Dacă nu există nici un spațiu gol între conținutul dumneavoastră și pereți de coletărie, vă rugăm să folosiți material de amortizare corespunzătoare, cum ar fi hârtia, folie cu bule sau polistiren, pentru a preveni conținutul de mișcare și pentru a asigura o protecție suficientă. Asigurați-vă că conținutul nu se misca atunci cand se agită recipientul.

Închiderea corectă a parcelei dvs. este important. Pentru a închide o casetă de siguranță, utilizați o bandă puternică și pune-l pe colțurile parcelelor pentru a asigura siguranța și securitatea expedierii.

Etichetare corectă este esențială pentru a asigura livrarea rapidă și eficientă. Pe o suprafață de la cutie, în colțul din stânga sus va rugam sa scrie numele complet al expeditorului, adresa de cod postal si numarul de telefon.

În centru, sub numele complet al expeditorului adresa locul destinatarului, adresa cu codul poștal și numărul de telefon cu prefixul.

TRIMITE un pachet din SUA LA: Austria, Belgia, Bulgaria, Belarus, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia,Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie, Ucraina,

Rugam sa ne contactati pentru orice informatie

[email protected]

SEND A PACKAGE FROM US TO: Austria, Belgium, Bulgaria, Belorussia, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Moldova, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Ukraine,